Beste Psychologische Zelfhulp boeken 2021


Hieronder een lijst van de beste zelfhulpboeken in 2021.

De beste boeken over persoonlijke ontwikkeling, relaties, mindset, zelfvertrouwen & nog veel meer!

mindset-boeken-beste.png

Master your mindset - Michael Pilarczyk

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek.


Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf!

beste-zelfhulpboeken-2021.png

Ongetemd Leven - Glennon Doyle

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in "Ongetemd leven' zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. 

Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

beste-zelfhulp-boeken-2021.png

Houden van dingen die niet perfect zijn - Haemin Sunim

Boeddhistisch monnik Haemin Sunim benadrukt in dit fantastische boek dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen.

Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt.

psychologieboeken-2021-leukste.png

Nice girls don't get the corner office - Lois Frankel

Het ultieme carrièreboek voor vrouwen in een prachtige nieuwe uitvoering.  En, in het Nederlands vertaald!

Werk jij altijd non-stop door zonder pauze? Maak je je zorgen of je anderen niet beledigt met je feedback? Vraag je collega's altijd om raad voordat je een beslissing neemt? Of wil je gewoon dat iedereen je aardig vindt? Als je een van de bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord, wordt het tijd dat je dit boek aanschaft!

zelfhulp-boeken-de-beste.png

De kracht van kwetsbaarheid - Brené Brown

In dit boek leer je wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat. 

Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

beste-mindset-boeken..png

De Wim Hof methode - Wim Hof

Wil jij jouw mindset verbeteren? Dan is dit boek echt een aanrader!

 

In ‘De Wim Hof Methode’ leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Wim gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties – het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht.

beste-zelfhulpboeken-2021.png

Patronen doorbreken - Hannie van Genderen

Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? 


Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt Patronen doorbreken duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.

zelfhulp-boeken-motivatie.png

Je ongekende vermogens - Tony Robbins

Het principe van NLP, een revolutionaire vorm van psychotherapie, is eenvoudig: als je je een voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat beeld een positieve invloed op het resultaat. Hierdoor kun jij het leven leiden dat je voor ogen hebt. 

Je ongekende vermogens, een van mijn favoriete zelfhulp boeken, is al meer dan 40.000 keer verkocht in Nederland en België!

Wil jij op de hoogte blijven van de beste zelfhulpboeken?

Bedankt voor het invullen!