ONLINE
TRAININGEN

ZELFHULP 
BOEKEN

COACHING
SESSIES

online trainingen en cursussen over persoonlijke ontwikkeling en je relatie verbeteren, gelukkiger worden zelfhulp

ONLINE TRAININGEN

Voel jij je wel eens down, somber of gestresst? Of misschien ben je opzoek naar jezelf omdat je jezelf ergens verloren bent. Wellicht zit je niet lekker in je vel of loopt het niet zo lekker in je relatie.

Hieronder een lijst van de beste cursussen & online trainingen.

ZELFHULP BOEKEN

Coaching Sessies

01

e-Cursus 
Blijvend Zelfvertrouwen

De Online Training "Blijvend Zelfvertrouwen" stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid! 

Deze online cursus geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van een gezond gelfvertrouwen.

02

e-Cursus
Nooit Meer Zorgen & Stress

Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

 

Met deze Online Training "Nooit meer Zorgen of Stress"  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier. Stop met piekeren - voorgoed!

03

e-Cursus
Verbeter je Relatie!

Met de jaren groeien we uit elkaar, ontstaan er, om wat voor een reden dan ook, relatieproblemen. Bedenk je eens.. Hoe fijn het is als je je écht gelukkig voelt in je relatie? 

 

De cursus Relatie Verbeteren is zorgvuldig in elkaar gezet door een gecertificeerd en bekend relatietherapeut. Jullie komen weer dichter tot elkaar!

BESTE ZELFHULPBOEKEN

Hieronder een lijst van de beste informatieve & zelfhulpboeken.
Onderwerpen? Zelfhulp boeken, persoonlijke ontwikkeling, boeken over onzekerheid, zingeving en psychologie. 

Kortom, een lijst van de beste leerzame zelfhulp boeken!

01

De kracht van Kwetsbaarheid - Brené Brown

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is.

We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.

02

Denk als een monnik - Jay Shetty

In dit geweldige zelfhulpboek zet Jay Shetty de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren.

Dit boek bewijst dat iedereen kan – en moét – denken als een monnik. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: de monnik?

03

Je ongekende vermogens - Tony Robbins

Het principe van NLP, een revolutionaire vorm van psychotherapie, is eenvoudig: als je je een voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat beeld een positieve invloed op het resultaat. Hierdoor kun jij het leven leiden dat je voor ogen hebt. 

Je ongekende vermogens, een van mijn favoriete zelfhulp boeken, is al meer dan 40.000 keer verkocht in Nederland en België!

COACHING

Hieronder staan een paar manieren waarop ik je persoonlijk kan helpen. Wil je meer informatie over de coachingsreizen of de online therapie? 

Kijk dan op www.venci.nl

Online therapie

Je kunt bij mij terecht voor verschillende hulpvragen. Als Jouw online coach & relatietherapeut sta ik voor jou klaar. Ik probeer zo nauwkeurig mogelijk de sessies op locatie na te bootsen.

Klik op de button voor meer informatie over online coaching.
 

Coaching-reis

Wil je jezelf of je relatie écht even een boost geven? Dan is een coachingsreis vakantie in Spanje een bijzondere kans. Het beste cadeau voor jezelf of voor je relatie. Combineer therapie met vakantie!

Klik op de button voor meer informatie over de coahcingsreis.

Lezingen

Persoonlijke ontwikkeling, gelukkiger worden, jezelf beter leren kennen of je interne of relatieproblemen oplossen? Als therapeut geef ik 2 keer per jaar leerzame en inspirerende lezingen in Den Bosch.

Klik op de button voor meer informatie over de lezingen.

Tamara van de Laar
Coach & Relatietherapeut

info@venci.nl  |  www.venci.nl  |  @online.zelfhulp

Contactformulier

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Youtube Zelfhulp

© 2020 by online psychologie & www.venci.nl