google-site-verification=ToGynekbZeFcvJgkGAIKp-QbiqNjElvwnORlS2MGzJg

ONLINE
TRAININGEN

ZELFHULP 
BOEKEN

COACHING
SESSIES

online trainingen en cursussen over persoonlijke ontwikkeling en je relatie verbeteren, gelukkiger worden zelfhulp

ONLINE TRAININGEN

Voel jij je wel eens down, somber of gestresst? Of misschien ben je opzoek naar jezelf omdat je jezelf ergens verloren bent. Wellicht zit je niet lekker in je vel of loopt het niet zo lekker in je relatie.

Hieronder een lijst van de beste cursussen & online trainingen.

ZELFHULP BOEKEN

Coaching Sessies

01

e-Cursus 
Blijvend Zelfvertrouwen

De Online Training "Blijvend Zelfvertrouwen" stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid! 

Deze online cursus geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van een gezond gelfvertrouwen.

02

e-Cursus
Nooit Meer Zorgen & Stress

Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

 

Met deze Online Training "Nooit meer Zorgen of Stress"  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier. Stop met piekeren - voorgoed!

03

e-Cursus
Betere Relaties Met Iedereen

De Online Training "Betere Relaties met Iedereen" leert je plezieriger en

effectiever te communiceren met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ontwikkel positieve relaties met je partner, collega's, vrienden en familie.

Ontspannen, natuurlijke en positieve relaties worden natuurlijk voor je en je kunt hier blijvend van genieten!

BESTE ZELFHULP BOEKEN

Hieronder een lijst van de beste informatieve & zelfhulpboeken.
Onderwerpen? Zelfhulp boeken, persoonlijke ontwikkeling, boeken over onzekerheid, zingeving en psychologie. 

Kortom, een lijst van de beste leerzame zelfhulp boeken!

01

De kracht van Kwetsbaarheid - Brené Brown

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is.

We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.

02

Denk als een monnik - Jay Shetty

In dit geweldige zelfhulpboek zet Jay Shetty de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren.

Dit boek bewijst dat iedereen kan – en moét – denken als een monnik. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: de monnik?

03

Je ongekende vermogens - Tony Robbins

Het principe van NLP, een revolutionaire vorm van psychotherapie, is eenvoudig: als je je een voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat beeld een positieve invloed op het resultaat. Hierdoor kun jij het leven leiden dat je voor ogen hebt. 

Je ongekende vermogens, een van mijn favoriete zelfhulp boeken, is al meer dan 40.000 keer verkocht in Nederland en België!

Jouw verhaal ook op de website of heb je andere vragen?

Neem Gerust Contact Op!

© 2020 by online psychologie & www.venci.nl